Daržas
Dauguma geriausių pasaulio restoranų didžiuojasi ne tik puikiu maistu, aptarnavimu, aplinka, bet ir itin šviežiais ir kokybiškais produktais, perkamais iš patikimų vietinių ūkininkų, o dar geriau – savo pačių užaugintais.
Mes savo avių ar kitų gyvulėlių bandos neturime (kol kas) ir sūrio dar nedarome, bet uogas, daržoves, žalumynus, prieskonius ir valgomas gėles kuo puikiausiai užauginame.
Augalai mūsų darže tiesiog veši, bujoja, sirpsta, noksta – ir visi sutinka, kad jie – ypatingai skanūs. Gal dėl to, kad auga pusiasalyje, gamtos apsuptyje, arba, kad Kauno marios atspindi saulę. Gal dėl to, kad mūsų daržas pačiame vienuolyne, o gal dėl to, kad su begaline meile auginami ir prižiūrimi. Kol rūpestingai atsiduria Jūsų lėkštėse. Kartais – tai užtrunka tik kelias minutes. Lėkštėse tiesiog pulsuoja grožis, šviežumas, traškumas, sodrumas, minkštumas, trapumas – būtų galima tęsti ir tęsti… Bet geriau paragauti… Skanaus…