Montepacis
Facebook
Mail
+370 655 95185

Svetingumo kompleksas pažaislio vienuolyne

Privatumo politika

UAB “MONTE PACIS” privatumo politika

 

UAB „MONTE PACIS“ – gerbia Svečių bei suinteresuotų asmenų privatumą ir yra pasiryžęs jį saugoti teikiant apgyvendinimo, maitinimo, konferencijų salių nuomos paslaugas, sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti Jūsų registracijos metu  pateiktus duomenis.

 

UAB „MONTE PACIS“ taikydamas organizacines ir technines priemones užtikrina tinkamą asmens duomenų saugumą, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto  domenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ir sugadinimo.

 

Jei Jums kiltų klausimų, susijusių su asmens duomenų tvarkymu, siųskite laišką el. paštu: asmensduomenys@montepacis.lt, tel. +370 655 95185.

 

Informacijos rinkimas

 

UAB „Monte Pacis“ vadovaujasi LR asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu ir Bendruoju duomenų apsaugos Reglamentu (BDAR).

         Teikdami apgyvendinimo, maitinimo, konferencijų salių nuomos paslaugas mes renkame šiuos duomenis apie savo svečius – vardą, pavardę, gimimo datą, šalį, lytį, miestą, kontaktinį telefono numerį, el. paštą, parašą, vaiko amžių, atvykimo datą, išvykimo datą, kartu atvykusių asmenų vardus, pavardes. Su paslaugų teikimu susijusius asmens duomenis renka viešbučio padalinio darbuotojai (Viešbučio vadovas, viešbučio vyr. administratorius, viešbučio administratorius), restorano padalinio darbuotojai (restorano vadovas, restorano vyr. administratorius, padavėjas), už renginių organizavimą atsakingas darbuotojas (renginių organizatorė). Priklausomai nuo teikiamos paslaugos apimties, duomenų apie svečią apimtis gali mažėti.

 

Su teikiamų paslaugų atsiskaitymu ir siekiant užtikrinti mokėjimą už suteiktas paslaugas,  mes galime rinkti šiuos duomenis apie savo svečius – mokėjimo kortelės numerį bei kortelės galiojimo terminą. Šiuos duomenis įsipareigojame tvarkyti, ne ilgiau kaip 3 kalendorines dienas po Svečio išsiregistravimo iš mūsų viešbučio dienos arba iki pilno atsiskaitymo už mūsų suteiktas paslaugas.  Siekdami užtikrinti sklandų Svečių aptarnavimą UAB „Monte Pacis“, iš asmenų, atsiskaitančių už paslaugas pagal išankstinę sąskaitą, turime teisę paprašyti apmokėjimo faktą patvirtinančio dokumento (mokėjimo pavedimo kopija).

 

          Išreiškiant laisva valia duotą sutikimą tiesioginės rinkodaros tikslais mes renkame šiuos duomenis apie savo svečius – vardą, pavardę, el. pašto adresą, kontaktinį telefono numerį, adresą. Tiesioginės rinkodaros tikslais Jūsų duomenis naudos rinkodaros projektų vadovė, renginių organizatorė ir viešbučio vadovė, vyr. administratorė, administratorės. Siųsdami jums informaciją apie mūsų teikiamas paslaugas bei specialius pasiūlymus (jeigu Jūs sutinkate gauti tokią informaciją), Jūs turite teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų asmens duomenys tiesioginės

 

 

 

 

rinkodaros tikslais, nenurodydami nesutikimo motyvų, taip pat raštu prašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius asmens duomenis. Turėdami jūsų sutikimą, susisiekti su Jumis telefonu ar el. paštu tiesioginės rinkodaros tikslais, stengsimės siųsti tik galinčią jus sudominti informaciją apie  specialius pasiūlymus jums. Prenumeratos ir tiesioginės rinkodaros tikslu duomenys saugomi ne ilgiau nei 3 metus. 

 

          Mes renkame duomenis apie savo Svečius naudodamiesi:

  • kai užsakote mūsų paslaugas
  • atsiskaitote už Jums suteiktas paslaugas
  • jums pateikus duomenis apie save per rezervacijos sistemą

 

Asmeninės informacijos naudojimas

 

Mes naudojame Jūsų asmens duomenis šiais tikslais:

  • teikdami jums apgyvendinimo, maitinimo, konferencijų salių nuomos paslaugas,
  • tvarkydami pasiūlymus, užsakymus, registraciją, užklausas,
  • susisiekdami su Jumis dėl suteiktų paslaugų kokybės įvertinimo,
  • atsiskaitymo už suteiktas paslaugas metu.

 

          Jūs turite teisę susipažinti su mūsų turimais Jūsų Asmens duomenimis. Siekdami sužinoti, kokius jūsų Asmens duomenis surinkome ar gavome ir iš kokių šaltinių, kokiais tikslais jie tvarkomi ir, ar visi Jūsų Asmens duomenys yra išsamūs bei teisingi, turite kreiptis į mus el. paštu asmensduomenys@montepacis.lt iš elektroniniu pašto adreso, kuris buvo mums pateiktas paslaugų užsakymo metu. Telefonu tokios informacijos neteikiame.

 

   Jūsų pateikti asmeniniai duomenys jokiomis aplinkybėmis nebus teikiami trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

        ü jei yra Jūsų sutikimas Asmens duomenų atskleidimui,

        ü teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką,

         ü kitoms valstybinėms institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką.

 

          Jūs taip pat turite teisę:

  • pateikę mums prašymą raštu adresu UAB „Monte Pacis“, T. Masiulio g. 31, Kaunas, elektroniniu paštu asmensduomenys@montepacis.lt reikalauti sustabdyti Asmens duomenų tvarkymo veiksmus,
  • sužinoti, kokius duomenis apie jus mes tvarkome,
  • būti pamirštiems, reikalauti, kad mes sunaikintumėme apie jus tvarkomus duomenis,
  • reikalauti, kad apie jus tvarkomus duomenis perkeltumėme kitam asmens duomenų valdytojui,
  • nesutikdami su Privatumo politika nesutikti, kad būtų tvarkomi jūsų Asmens duomenys,
  • iš karto išreikšdami savo nesutikimą arba pateikti vėlesnį pranešimą nesutikti, kad jūsų Asmens duomenys būtų tvarkomi Tiesioginės rinkodaros tikslais.

 

         

 

 

 

Užsakydami mūsų teikiamas paslaugas, Jūs sutinkate, kad Jūsų Asmens duomenys būtų naudojami siekiant įvykdyti apgyvendinimo, maitinimo, konferencijų salių nuomos paslaugą. Jūs iš anksto sutinkate, kad jūsų Asmens duomenis mes turime teisę laikyti serveryje, debesyje, popierinėse versijose tiek, ir tik tą laikotarpį, kiek tai yra būtina, vadovaujantis LR teisės aktų reikalavimais.

 

          Bet kuriuo metu galite koreguoti šios informacijos gavimą susisiekę su mumis el. paštu asmensduomenys@montepacis.lt. Jūsų asmeninę informaciją saugosime tiek, kiek to reikės šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams įgyvendinti. Bet kokį prašymą ar nurodymą, susijusį su Asmens duomenų tvarkymu, Jūs turite pateikti mums raštu vienu iš šių būdų:

  • įteikiant tokį prašymą ar nurodymą mums tiesiogiai adresu T. Masiulio g. 31, LT-52436, Kaunas, UAB „Monte Pacis“.
  • išsiunčiant tokį prašymą ar nurodymą elektroninio pašto adresu asmensduomenys@montepacis.lt.
  • Gavę tokį Jūsų prašymą ar nurodymą, pateiksime atsakymą bei atliksime prašyme nurodytus veiksmus. Atsakymą Jums bus pateiksime per 30 kalendorinių dienų.
  • Administruodami savo paslaugas bei svetainę ir diagnozuodami galimus sutrikimus mes galime naudoti jūsų IP adresus.

 

 

                              Slapukų naudojimo taisyklės

 

           Mes naudojamės slapukais siekdami nustatyti Jūsų tapatybę mūsų interneto svetainėse. Mūsų tikslas – kiek įmanoma personalizuoti teikiamas paslaugas pagal Jūsų interesus.

 

           Slapukas – tai nedidelis kiekis informacijos, kurį mūsų serveris išsiunčia į Jūsų kompiuterio standųjį diską, kad interneto svetainė atsimintų Jus. Šią informaciją gali sudaryti svetainės nuostatų duomenys, puslapio URL nuoroda, sugeneruotas unikalus kodas identifikacijai. 

 

           Slapukais gaunamą informaciją mes naudojame:

  • siekiant išvengti pakartotinės rezervacijos svetainės lankytojams.
  • siekiant Svečiams pateikti labiau personalizuotus pasiūlymus.

 

            Daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Galite naršyklėje slapukus išjungti, bet žinokite, kad jeigu taip padarysite, galite netekti galimybės naudotis daugybe funkcijų, kurios būtinos, kad interneto svetainė veiktų kaip dera. Po lentelėje nurodyto galiojimo termino, informacija bus ištrinama automatiškai.

 

 

 Naudojami slapukai:

Pavadinimas Domainas Galiojimo terminas Kokius duomenis renka
1P_JAR .google.com 1 mėn. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
APISID .google.com 1,5 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
CONSENT .gstatic 10 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
CONSENT .google.com 10 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
HSID .google.com 1,5 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
NID .gstatic.com 6 mėn. Kalbos atpažinimui
NID .google.com 6 mėn. Kalbos atpažinimui
OGPC .google.com 2 mėn. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
OGPIC .google.com Galioja vienai sesijai Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
OTZ www.google.com 1 mėn. Lankomumo statistikos stebėjimui
PHPSESSID Montepacis.lt 1 m. Amžiaus patvirtinimui
S .google.com 1 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
SAPISID .google.com 1,5 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
SID .google.com 2 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
SIDCC .google.com Galioja vienai sesijai Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
SSID .google.com 1,5 m. Informaciją apie vartotojo įrenginį ir elgseną
_cfduid .cloudflare.com 1 m. Turinio pateikimo slapukas
_biz_flags .cloudflare.com 1 m. Turinio pateikimo slapukas
_biz_Na .cloudflare.com 1 m. Turinio pateikimo slapukas
_biz_pendingA .cloudflare.com 1 m. Turinio pateikimo slapukas
_biz_uid .cloudflare.com 1 m. Turinio pateikimo slapukas
_ga www.google.com 1,5 m. Lankomumo statistikos stebėjimui
_ga .cloudflare.com 2 m. Turinio pateikimo slapukas
_gmb_ga_test www.google.com 2 m. Lankomumo statistikos stebėjimui
_hp2_id.3538148622 .cloudflare.com 2 m. Turinio pateikimo slapukas
ageCookie montepacis.lt 1 m. Amžiaus patvirtinimui
ageCookieRemember montepacis.lt 6 mėn. Amžiaus patvirtinimui
optimizelyBuckets .cloudflare.com 10 m. Turinio pateikimo slapukas
optimizelyEndUserId .cloudflare.com 6 mėn. Turinio pateikimo slapukas
optimizelySegments .cloudflare.com 10 m. Turinio pateikimo slapukas
wfvt_2122910808 montepacis.lt Galioja vienai sesijai Tinklapio antivirusinei apsaugai
wfvt_490809677 montepacis.lt Galioja vienai sesijai Tinklapio antivirusinei apsaugai
wordfence_verifiedHuman montepacis.lt Galioja vienai sesijai Tinklapio antivirusinei apsaugai
wp-setting-1 montepacis.lt 1 m. Kalbos nustatymui
Wp-setting-time-1 montepacis.lt 1 m. Kalbos nustatytmui