“Monte Pacis” restorano šefas Raimundas Dambrauskas sukūrė naujų, pavasariu kvepiančių patiekalų, tinkančių transportuoti, todėl kviečiame patikėti maisto gaminimo rūpesčius profesionalams.
Meniu rasite čia
Šaltieji patiekalai
|
Kaina (kg) |
Jautienos kapotinis, rūkytų kiaušinų tryniai, Kale salotos |
40 € |
Salotos su Confit lašiša, moliuskais, ridikėliais |
26 € |
Bolivinė balanda, burokėliai, ožkos sūris |
22 € |
Karštieji patiekalai(pašaukite į orkaitę, vadovaudamiesi šefo rekomendacijomis)
|
Kaina (porc.) |
Troškinta ėrienos kulninė, bulvių piure, smidrai 200ºC – 7 min (uždengta) |
14 € |
Starkio file, pavasarinės daržovės, pankolis 180ºC – 6 min (neuždengta) |
15 € |
Desertai
|
Kaina (kg) |
Sūrio pyragas, šokoladinė „žemė“ |
22 € |
„”Monte Pacis”“ daržovių keksiukai |
24 € |
-Dėl maisto užsakymo prašome informuoti iki kovo mėn 29 d.
-Kiti pageidavimai bei užstato už indus dydis aptariami individualiai, atsižvelgiant į užsakymą.
Daugiau informacijos telefonu: +370 685 08662 arba el. paštu: renginiai@montepacis.lt