LAPKRIČIO 16 – 17 D. SPECIALUS MENIU
Sukurtas dviejų vyrų – restorano šefo Roko Vasiliausko ir Roksala vyno ūkio įkūrėjo Raimundo Nagelės, tačiau puikiai tinkantis ir damoms
Užkandis – ,,Koji‘‘ jautienos karpačio, fermentuotas juodųjų serbentų šerbetas, miško grybai
Karštas patiekalas – Dvi savaites brandintas lietuviškas ėriuko balnas, bulvės, morkos, pastarnokas
Desertas – Sūrio pyragas, morkų biskvitas, keptų svarainių ledai, migdolų traškutis
ir
Vynuogių vynas „Roksala” – Monika
Vynuogių vynas „Roksala” – Regent
Soliaris ir Monika vynas – atspindintis Lietuvos klimatą, žemę, vandenį, žmonių darbštumą, begalinį atsidavimą ir tikėjimą savo darbu.
Specialus meniu galioja lapkričio 16 – 17 d.
Kiekis ribotas, todėl primygtinai kviečiame rezervuoti tel. nr. 8655 95185 arba el. paštu info@montepacis.lt