Montepacis
Facebook
Mail
+370 655 95185

Svetingumo kompleksas pažaislio vienuolyne

NOUVEAU&NOVELLO INTRIGA MONTE PACIS

Pradžia - 2017/11/16

Pabaiga - 2017/11/16

Grįžti į sąrašą

NOUVEAU&NOVELLO INTRIGA MONTE PACIS

„Bonbonkės“, bananai, avietės – panašūs epitetai kiekvienais metais palydi ragaujamą jauną vyną. Patinka jis mums labiau ar mažiau, bet turbūt visi sutinkame, kad žavi ir miela prancūziška tradicija sušildo ir nuspalvina dažniausiai bespalvį trečiąjį lapkričio ketvirtadienį.

Turbūt žinote, kad ne vien prancūzai didžiųjų darbų vynuogynuose pabaigą švenčia ragaudami šviežią jauną vyną. Todėl mes plečiame jauno vyno žemėlapį – jauną vyną gamina ir kitos šalys, o ypač italai!

Ne paslaptis, kad didžiausios kovos gastronomijos pasaulyje verda tarp Prancūzijos ir Italijos – kurios vynas geresnis, aliejus tyresnis, sūris aromatingesnis. Tad kviečiame mėgaujantis puikia šefo Roko Vasiliausko specialiai sukurta trijų patiekalų vakariene palyginti, kuris Novello ar Nouveau Jums labiau patinka –  lapkričio 16 d., 19 val. MONTE PACIS restorane.

Jauno vyno vakarienės meniu (35 Eur):

Užkandžiai – Amouse Bouche – Antipasti

Šaltas elnienos patiekalas. It. Carpaccio di cervo  con tartufo nero Piemonte

Karštas kurapkos patiekalas. Fr. Perdrix au vin

Desertas. Lt. Duona

 

Jauno vyno meniu (15 Eur):

Rausvas: Georges Duboeuf Rosé Noveau Prancūzija & OVERNIGHT Verona I.G.T. Rosato Italija

Raudonas: Georges Duboeuf Beaujolais Nouveau 2017 Prancūzija & Velenosi  Novello 2017 Italija

Ką patieksime prie deserto – staigmena.

Bendras tūris (400 ml).

Visą dieną restorano someljė Indra Ramanauskienė ir apie vyną nusimanantys padavėjai mielai pristatys ragaujamą vyną bei atsakys į visus klausimus.

P.S. Jauno vyno bus galima paragauti jau nuo 12 val., o specialių prie jaunojo vyno derančių patiekalų  – nuo 16 val.

Rezervacijos priimamos: tel. 8 655 95185 arba el.paštu info@montepacis.lt